info@immodebo.be
Harelbekestraat 50, 8570 VICHTE
Schonekeerstraat 143, 8930 LAUWE
Eigenaarslogin

Wat doen we?

Ik wil verkopen

Je wilt je eigendom verkopen, maar je weet niet waar te beginnen? Of je hebt helemaal geen zin in alle paperassen, advertenties of bezoeken inplannen? Dan hebben wij goed nieuws, wij begeleiden je met veel gedrevenheid en onze jarenlange ervaring doorheen het hele proces. Van de schatting tot aan het moment dat de akte wordt getekend. Zo heb je een goede gemoedsrust
 

Hoe gaan we te werk?

 • Realistische waardebepaling
 We starten met een realistische schatting van uw eigendom. Deze schatting is geheel vrijblijvend en gratis. Een te hoge of lage schatting is nooit voordelig daarbij is openheid heel belangrijk. Wij willen uiteraard dat de klant de hoogst mogelijke prijs krijgt.
 • Overzichtelijk verkoopdossier
 Immo Debo zorgt voor een correct en volledig verkoopdossier waarbij alle wettelijke vereiste documenten opgevraagd worden zoals bv een bodemattest, stedenbouwkundige inlichtingen, EPC tot het contact met de notaris.
Zelf hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Wij zorgen voor alles.
 
Verder ontvangt u een eigenaarslogin die u kan gebruiken op onze website. Aan de hand van deze login heeft u een duidelijk overzicht van alle activiteiten betreffende uw eigendom: beschikbare attesten, foto’s, afspraken, commentaren, biedingen, … Zo blijf je helemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
 • Het maken van foto’s
 De eerste indruk die kandidaat kopers/huurders krijgen van een eigendom is zeer cruciaal. Daarom is het belangrijk dat jouw pand op z’n mooist wordt gepresenteerd met realistische en kwalitatieve foto’s. Daarnaast schrijven een vlotte tekst die je eigendom aantrekkelijk en correct weergeeft.
 • Publiciteit
Na een laatste check met jou zetten we je eigendom online en zorgen we uiteraard voor voldoende publiciteit op maat door een uitgekiende marketingstrategie: via onze opvallen borden in het straatbeeld, dagelijkse mailing van ons klantenbestand die zeer uitgebreid is, onze website en onze sociale media. Je vindt ons terug op Instagram,  facebook en twitter waardoor we een groot publiek bereiken en kort kunnen handelen. We publiceren het pand ook op toonaangevende vastgoedsites zoals zimmo, immoweb, immoscoop, immovlan. Tenslotte verschijnt uw eigendom ook frequent in de lokale pers, kranten en magazines.
 
Huizen verkopen is mensen kennen. Niet alleen onze ervaring op de huizenmarkt speelt een rol bij uw verkoop maar ook ons uitgebreid netwerk
 • Begeleiding van uw kandidaat kopers en de onderhandelingen
Bij ons is de klant koning. We plannen afspraken in en houden daarbij rekening met jouw agenda en wensen. Alle bezichtigingen gebeuren in het bijzijn van onze makelaar zodat kandidaat kopers volledig worden begeleid in het zoeken naar antwoorden op de zovele vragen die er rijzen tijdens of na een bezichtiging. Na elk bezoek koppelen we steeds meteen terug via ofwel de eigenaarslogin, telefonisch contact of via een bericht.
 • Opmaak verkoopovereenkomst 
Als we tot een akkoord komen, stellen we de verkoopovereenkomst op en dit altijd in samenspraak met beide notarissen.
 • Opvolging van de verkoop
Tussen de verkoopovereenkomst en de akte staan we altijd paraat om te luisteren naar uw vragen. We proberen er ook steeds bij te zijn bij de notaris zodat we zeker zijn dat de verkoop vlot verloopt en we je kunnen feliciteren bij die laatste belangrijke stap.
Zelf zorgen wij voor de opname van de meterstanden.
 
 

Ik wil verhuren

Je wilt je eigendom verhuren, maar je weet niet waar te beginnen? Of je hebt helemaal geen zin in alle paperassen, advertenties of bezoeken inplannen? Dan hebben wij goed nieuws, wij begeleiden je met veel gedrevenheid en onze jarenlange ervaring doorheen het hele proces. Van de juiste huurder tot alle administratieve rompslomp.
 

Je woning verhuren met immo Debo in enkele stappen:

 • Wij komen ter plaatste kijken naar de eigendom
 • We bespreken alle huurvoorwaarden en de huurprijs. Daarnaast komen ook de algemene kosten en provisies aan bod.
 • Opmaak van het EPC-attest als die niet in uw bezit is.
 • Maken van realistische en kwalitatieve foto’s van je pand
 • Het neerpennen van een vlotte tekst die je eigendom aantrekkelijk en correct weergeeft.
 • Na een laatste check met jou zetten we je eigendom online en zorgen we uiteraard voor voldoende publiciteit op maat door een uitgekiende marketingstrategie: via onze opvallen borden in het straatbeeld, dagelijkse mailing van ons klantenbestand die zeer uitgebreid is, onze website en onze sociale media. Je vindt ons terug op Instagram,  facebook en twitter waardoor we een groot publiek bereiken en kort kunnen handelen. We publiceren het pand ook op toonaangevende vastgoedsites zoals zimmo, immoweb, immoscoop, immovlan.
 • We screenen elke kandidaat op vlak van een inlichtingenfiche. Elke kandidaat-huurder moet een bewijs kunnen voorleggen van inkomen. Dit is een eerste selectie.  Daarna doen we bezoeken met de overige kandaat-huurders en maken een tweede selectie. De definitieve selectie leggen we aan je voor en jij hebt de definitieve beslissing. We nemen ook altijd een kijkje waar de kandidaat-huurder voorlopig verblijft.
 • Wij zorgen voor de opmaak en ondertekening van de huurovereenkomst, de plaatsbeschrijving, storting van huurwaarborg, brandverzekering, storting eerste maand huur en de registratie van de documenten.
 • En dit alles voor maar 1 maand huur + 21% btw
 

Ik wil een gratis schatting

Je eigendom laten schatten is zeer spannend. Je hebt natuurlijk altijd zelf bepaalde verwachtingen. Maar zijn die verwachtingen wel realistisch?
 
Een te lage prijs is voor ons zeker geen optie want dan speelt later de vraag in je hoofd: hadden we beter geen hogere vraagprijs gehanteerd.
Maar met een te hoge prijs heb je het probleem dat je pand aan de straatstenen niet kwijt kan. Dus is het zeer belangrijk dat je de juiste prijs krijgt voor je pand.
 

Onze troeven:

 • Jarenlange ervaring in de vastgoedsector
 • Goede skills om te onderhandelen
 • Een correcte schatting is een absolute must voor een snelle verkoop

De schattingen zijn:

 • Steeds vrijblijvend en gratis
 • Zonder verplichtingen
 • Realistisch met een correcte prijs
 • Professioneel aan de hand van de ligging, type vastgoed, grootte, referentiepanden en toetsen dit af met de huidige marktsituatie.

Wens je als eerste onze nieuwste panden in jouw mailbox te ontvangen?
Schrijf je dan nu in!

Vul dan zo specifiek mogelijk ons schrijf-je-in-formulier in en wij brengen je op de hoogte van ons recentste aanbod dat voldoet aan jouw zoekcriteria.

Schrijf je in