Woning te koop

x x, 03182 Torrevieja

  • € 85 000
  • Instapklaar

Haeck Terry
Terry Haeck 0491 07 29 32 (Ref. 1774270)

Rijwoning in Torrevieja € 85.000

Dorpshuis volledig gerenoveerd met veel terras.
 
Deze accommodatie bevindt zich in Torreta III, Calle 145, tussen de basisschool en de kleuterschool. Het is een gebied waar mensen het hele jaar door permanent wonen. In deze straat, waar de residentie is gevestigd, zijn er gemeenschappen van andere nationaliteiten zoals Zweeds, Belgisch, Noors en Nederlands. Er is weinig verkeer op straat met bomen, struiken en bloemen.
 
Dit is een bungalow met 2 slaapkamers en 1 badkamer. Sommige zijn gebouwd op het terras van ongeveer 40 m2, wat ook mogelijk is voor ongeveer € 10.000.
 
Het werd in 2018 volledig gerenoveerd met een nieuwe plattegrond, de elektriciteit is volledig vernieuwd ,andere badkamers, vloeren, keukens, pleisterwanden en gipsplafonds. U kunt afbeeldingen van het proces aanvragen. De deur is niet vervangen en is bij de prijs inbegrepen, dus de nieuwe eigenaar kan de deur kiezen die hij wil.
 
Het pand ligt direct zuidgericht met een tuin van 40 vierkante meter.
 
Het pand is niet verbonden aan een gemeenschap, dus er zijn geen jaarlijkse gezamenlijke kosten. Op slechts 750 meter lopen vindt u "The Pool Bar", die de buurt in de zomer gebruikt als een zwembad.
 
Er zijn een groot aantal restaurants op ongeveer 400 meter afstand en er is ook een kleine supermarkt.
 
Er zijn uitstekende fietsmogelijkheden in dit gebied, in de buurt van de residentie die door het beroemde fietspad loopt, wat garandeert dat u probleemloos zonder problemen naar Torrevieja of de bergen en naar de buiten kunt fietsen.
 
Bovendien is het zeer dicht bij het waterpark, de hypermarkt Carrefour, shoppingcenter, een meubelzaak en elke vrijdag een grote markt, evenals de uitstekende sportgebieden van Torrevieja.
Een plaatsbezoek is aangewezen!!
Eigendomskenmerken
Staat: Onlangs Gerenoveerd
Eigenschappen: Ingebouwde Kleerkasten
Meubilair: Ongemeubileerd
Tuin: Privé
Keuken: Gedeeltelijk Ingericht
Oriëntering: Zuid
Parkeerplaats: Op Straat
Zwembad: Geen
Beveiliging: Rolluiken
Uitzicht: Straat

Technisch

Algemene staat Instapklaar
Bemeubeld Nee

Energie

Immo Debo Vichte

Harelbekestraat 50
8570 Vichte

Fax: 056 80 20 19

info@immodebo.be
BE0440.759.585