U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

VERLAAGDE PRIJS - Gelijkvloerse villa met prachtige tuin op 850m² - 8570 Anzegem

Omschrijving

TOPWONING met meerdere parkeerplaatsen vooraan. Woning is enorm energiezuinig en alles is op het gelijkvloers.
Deze onderhoudsvriendelijke woning heeft rondom rond een aangelegd terras, de woning is met een oversteek van meer dan 1 meter. De Zuidelijke tuin van 850m² is volledig omheind en beplant alsook een aangelegd wandelpad naar het grote tuinhuis en daarachter kippenhok.
De woning is rustig gelegen, geen druk verkeer.
Deze prachtige villa heeft een mooie inkomhal met gastentoilet. De woonruimte straalt dank zij de vele lichtinval en heeft een ongelooflijk zicht op de prachtige tuin. Je komt er volledig tot rust met een open keuken en veel extra ruimte en kasten.
Daarachter is er ook nog een handige bijkeuken voorzien alsook een grote garage met sectionale poort. Voor wie een 3e slaapkamer wenst kan perfect de garage omtoveren en een carport plaatsen naast de woning.
Het grote voordeel is dat alle ruimtes zich beneden situeren. Ideaal zijn er nog 2 ruime slaapkamers met een parketten vloer en rolluiken die zorgen voor die extra gezelligheid en een prachtige ruime badkamer met toilet, inloopdouche en dubbele lavabo maakt het geheel tot een pareltje.
De woning beschikt nog over 10 zonnepanelen en een regenwaterput van 5000L.
De woning ligt op een boogscheut van het centrum van Vichte en belangrijke invalswegen alsook op 500 meter van het station. EPC 294kwh/m² - 20220112-0002524748-RES-1


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Elemint - Zwevegem