U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Wat doen we?

Ik wil verkopen

Immo Debo begeleidt je als erkend vastgoedkantoor van a tot z wat betreft de aankoop of verkoop van jouw woning, appartement, grond of bedrijfspand.
Ben je op zoek naar eigendom? Ook dan zijn we de geknipte partner om je bij te staan.

Met een uitgebreide portefeuille en een goed gevuld adresboekje in West-Vlaanderen begeleiden we je graag in je zoektocht naar je droomwoning, appartement, bouwgrond, handelspand, …

Hoe verloopt het verkoopproces? Een woning aan-of verkopen is een heel proces waarbij de nodige formaliteiten komen kijken. Wij gidsen je gedurende de hele weg. Met elke vraag die je hebt kan je bij ons terecht.


Hoe gaan we te werk?
 • Realistische waardebepaling
We starten met een realistische schatting van uw eigendom. Deze schatting is geheel vrijblijvend en gratis.
Een te hoge of lage schatting is nooit voordelig daarbij is openheid heel belangrijk. Wij willen uiteraard dat de klant de hoogst mogelijke prijs krijgt.
 
 • Overzichtelijk verkoopdossier
Immo Debo zorgt voor een correct en volledig verkoopdossier waarbij alle wettelijke vereiste documenten opgevraagd worden zoals bv een bodemattest, stedenbouwkundige inlichtingen, EPC tot het contact met de notaris. Zelf hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Wij zorgen voor alles.
  
We houden u constant op de hoogte van de bezoeken en de acties die wij ondernomen hebben voor uw pand.
Hiervoor krijgt u ook een persoonlijke eigenaarslogin zodat u dit op onze website kunt volgen.
 
 • Het maken van foto’s
De eerste indruk die kandidaat-kopers krijgen van een eigendom is zeer cruciaal. Daarom is het belangrijk dat jouw pand op z’n mooist wordt gepresenteerd met realistische en kwalitatieve foto’s. Daarnaast schrijven een vlotte tekst die je eigendom aantrekkelijk en correct weergeeft.
 
 • Publiciteit
Na een laatste check zetten we je eigendom online en zorgen we uiteraard voor voldoende publiciteit op maat door een uitgekiende marketingstrategie: borden in het straatbeeld, mailing van ons klantenbestand, onze website en onze sociale media (Instagram, Facebook, Twitter, …) Hierdoor bereiken we een groot publiek. We publiceren het pand ook op toonaangevende vastgoedsites zoals Zimmo, Immoweb, Immoscoop, Immovlan, …. Tenslotte verschijnt uw eigendom ook frequent in de lokale pers, kranten en magazines.
 
Huizen verkopen is mensen kennen. Niet alleen onze ervaring op de huizenmarkt speelt een rol bij uw verkoop, maar ook ons uitgebreid netwerk.
 
 • Begeleiding van de kandidaat-kopers en de onderhandelingen
 Bij ons is de klant koning. We plannen afspraken in en houden daarbij rekening met jouw agenda en wensen.
Alle bezichtigingen gebeuren in het bijzijn van onze makelaar, zodat kandidaat-kopers volledig worden begeleid in het zoeken naar antwoorden op de vele vragen tijdens of na een bezichtiging. Na elk bezoek krijgt u van ons feedback via onze eigenaarslogin, persoonlijk bericht of telefonisch contact.
 
 • Opmaak verkoopovereenkomst 
Als we tot een akkoord komen, stellen we de verkoopovereenkomst op en dit altijd in samenspraak met beide notarissen.
 
 • Opvolging van de verkoop
Tussen de verkoopovereenkomst en de akte staan we steeds paraat om te luisteren naar uw vragen.
We proberen er ook steeds bij te zijn bij de notaris, zodat we zeker zijn dat de verkoop vlot verloopt en we je kunnen feliciteren bij die laatste belangrijke stap.

Ik wil verhuren

Je wilt je eigendom verhuren, maar je weet niet waar te beginnen? Of je hebt helemaal geen zin om alle paperassen, advertenties of bezoeken inplannen?

Dan hebben wij goed nieuws! Wij begeleiden je met veel gedrevenheid en onze jarenlange ervaring doorheen het hele proces. Van de juiste huurder tot alle administratieve rompslomp.

 
Je woning verhuren met immo Debo in enkele stappen:
 1. Wij komen ter plaatste kijken naar de eigendom.
 2. We bespreken alle huurvoorwaarden en de huurprijs. Daarnaast komen ook de algemene kosten en provisies aan bod.
 3. Opmaak van het EPC-attest als die niet in uw bezit is.
 4. Maken van realistische en kwalitatieve foto’s van je pand.
 5. Het neerpennen van een vlotte tekst die je eigendom aantrekkelijk en correct weergeeft.
 6. Na een laatste check, zetten we je eigendom online en zorgen we uiteraard voor voldoende publiciteit op maat door een uitgekiende marketingstrategie.
 7. We screenen elke kandidaat a.d.h.v. inlichtingenfiche en bewijs van inkomen. Na de eerste selectie plannen we bezoeken in met de kandidaat-huurders.
  Na de tweede selectie leggen we de geselecteerde kandidaat-huurders aan je voor. Jij neemt de definitieve beslissing. We nemen ook altijd een kijkje waar de kandidaat-huurder voorlopig verblijft.
 8. Wij zorgen voor de opmaak/ondertekening van de huurovereenkomst, de plaatsbeschrijving, storting van huurwaarborg, brandverzekering, storting eerste maand huur en de registratie van de documenten.

Heb je vragen of wil je met ons samenwerken voor de verhuur van jouw pand?

Contacteer ons

Terug naar boven
Sluit menu Elemint - Zwevegem