U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Wevelgem

Omschrijving

Volledig afgewerkte woning met losstaande garage op 541m²

Nabij het centrum van Wevelgem vinden we deze instapklare woning...

Deze eigendom is te bereiken via een klein straatje waar er drie woningen gelegen zijn.
Hier zijn rust en privacy de twee belangrijkste kenmerken.

We komen de woning binnen in de inkomhal met glazen deur. De woonruimte is zeer gezellig, lichtrijk en modern ingericht met dure materialen. ( zeer grote tegel van 1op1 waarbij je een ruimer gevoel hebt ). Er is veel ruimte voor een ruime zithoek en eettafel te plaatsen. De woonruimte strekt zich uit tot de open keuken waar alle nodige toestellen (AEG) aanwezig zijn (combi-oven, oven, ingemaakte espressomachine, vaatwasmachine, kookplaat, koelkast, dampkap) met daarbij veel kastruimte en een zeer groot keukeneiland waar er gezellig kan geluncht worden.
Verder is er nog een gastentoilet en handige berging onder de trap voorzien.

Vanuit de leefkeuken heb je zicht op het koertje die toegang biedt via het schuifraam. Daarnaast is er nog een grote berging voorzien.

Op de eerste verdieping is er de masterbedroom met ingemaakte kasten , een tweede slaapkamer en een gigantische balzaal van een badkamer. In de badkamer is er een toilet, lavabomeubel, douche en een bad aanwezig.

Als we opnieuw naar buiten gaan, staat er tegenover de woning een losstaande garage van 40m². De garage biedt niet enkel alleen een opslagplaats, maar daarnaast is er ook nog een kamer voorzien en een kelder die geluidsdicht is gemaakt voor als je je helemaal wil uitleven.

De tuin is gelegen achter de garage, dus kunnen we eigenlijk spreken van een ruime voortuin. Deze is zeer gezellig ingericht met een vijver en loungehoek. Je hebt hier dus nog een oase van groen en rust, waardoor je het gevoel krijgt dat je midden in de natuur bent.

De woning is grotendeels gerenoveerd in 2020 met aluminium hoogrendementsglas, condensatieketel en 18 zonnepanelen waardoor deze woning zeer energiezuinig is.

Er is ook een regenput van 2000 liter en een steenput aanwezig.

Deze fantastische eigendom heeft heel wat troeven om te ontdekken. Plan nu uw bezoek via dignum@immodebo.be of via 0495/13.14.77


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Elemint - Zwevegem