U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8553 Zwevegem

Omschrijving

Landelijke woning met veel charme op 3440m²

Charmewoning die zeer veel te bieden heeft...

Als je langs deze woning rijdt valt meteen de klasse op. Voor de woning is er is een ruime voortuin met oprit voorzien. Via de voordeur komen we binnen in de ruime inkomhal met gastentoilet. Hier valt meteen de rustieke trap op die meteen zorgt voor een waw-effect. Aansluitend is er de ruime woonruimte met eettafel en zitplaats. Belangrijkste elementen zijn hier de gezelligheid en het lichtinval. Grenzend aan de woonruimte is er de leefkeuken met eiland. Zowel vanuit de keuken als de woonruimte heb je prachtig zicht op de groene tuin. Verder is er op de gelijkvloers nog een wasruimte en een ruime bureau om werk en privé gescheiden te houden.

Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, een 4de kleinere slaapkamer, een 2de toilet en een badkamer met inloopdouche, lavabomeubel en ligbad waar je in kan wegdromen. De geïsoleerde zolder is te bereiken via een vaste trap. Hier is er plaats voor een 5de en 6de slaapkamer. Een ander idee is een ontspanningsruimte te installeren.

1 van de troeven van de woning is dat deze helemaal onderkelderd is met een hoogte van 2,10 meter. Deze kan uiteraard dienen als opbergruimte en wijnkelder. Verder is er nog een garage met sectionale poort van 46m².

De tuin loopt zo ver je maar kan kijken. Hier kan je genieten, ravotten en ontspannen. Machtig om dit met 1 woord samen te vatten.

Verdere troeven van de woning:
- 16 zonnepanelen
- Zeer energiezuinige woning
- automatische poort die zorgt voor meer veiligheid

Interesse in deze woning? Schrijf je dan snel in voor de opendeur op onze website. Dit vindt plaats op vrijdag 25 maart van16:00 - 20:00 uur en zaterdag 26 maart van 10:00 - 16 uur.

Een bod kan uitgebracht worden onder gesloten omslag of via mail ( dignum@immodebo.be ) tot maandag 28/03 om 20.00 uur.

De richtprijs bedraagt € 645.000. De eigenaar behoudt echter steeds het recht al dan niet het hoogste bod te aanvaarden.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Elemint - Zwevegem