U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Aantrekkelijke en karaktervolle gezinswoning in het centrum van Zwevegem. - 8550 Zwevegem

Omschrijving

✔ IN OPTIE/VERKOCHT ✔ ZWEVEGEM - Deze bijzonder fraaie, alleenstaande woning is gelegen in het volle centrum van Zwevegem op enkele wandelpassen van het marktplein. In 2017 kreeg de woning een stevige verjongingskuur zonder al teveel het karaktervolle uiterlijk aan te raken. Alle raamwerk werd vernieuwd (alu met hoogrendementsglas en rolluiken), volledig nieuwe elektriciteit (blanco/conform), volledig nieuwe centrale verwarmingsinstallatie met HR+ condenserende ketel (Vaillant), vernieuwde badkamer en nieuwe keuken,... Kortom; alles netjes up-to-date!
Indeling: Ruime inkomhall met gastentoilet en aparte vestiaire/berging. Vervolgens betreedt u de volledig opengetrokken woon-en leefruimte met salon en eetkamer. Hier geniet u van de rijkelijke lichtinval door de grote raampartijen en biedt de open haardcassette (hout) nog een scheut extra gezelligheid. De keuken is goed uitgerust, volledig nieuw en past perfect in het plaatje. Vanuit de keuken is er toegang tot het tuingedeelte. Het gelijkvloers omvat verder een inpandige garage en (was-)berging. De nieuwe technische voorzieningen zijn hier eveneens toegankelijk. Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers (2 ruime en 1 kleinere), een bescheiden berging/inmaakkast en een vernieuwde badkamer met badkamermeubel, wastafel en ligbad met geïntegreerde regendouche. Toegang tot de zolder via spooktrap. De zolder is omvangrijk en biedt zeker mogelijkheden naar extra kamers toe!
De woning is globaal gezien degelijk geïsoleerd met evenwel 1 belangrijk aandachtspunt: het dak dient nog geïsoleerd te worden! (Dak is in perfecte staat én voorzien van een onderdak/dakisolatie staat klaar en krijgt u er gratis bij!) Dit alles resulteert in een toch wel verdienstelijke energiezuinigheidsscore van 491 kWh/m² en van zodra het dak geïsoleerd is komt deze score op een zeer aanvaardbaar niveau! (certificaat: 20220503-0002596428-RES-1)
Het tuingedeelte omvat een aangenaam zonneterras (grotendeels overkapt) en een gazon. Een vaste barbecue krijgt u er zomaar bij! De tuin is privatief omheind, zijdelings toegankelijk (ook met de wagen) en is nog voorzien van een kippenren, een tuinberging en een (te vernieuwen) carport.
UNIEKE EN UP-TO-DATE GEZINSWONING voorzien van alle hedendaagse comfort, smaakvol en eigentijds ingericht! Dit is een topwoning. U voelt zich hier zo thuis! Bezoekaanvragen via sacha@immodebo.be of info@immodebo.be >>> IN OPTIE/VERKOCHT OP 1 DAG!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Elemint - Zwevegem